Som Fan läser Bibeln

av | sep 24, 2010 | Politik | 1 kommentar

Den här ledaren, särskilt ihop med den första kommentaren, gör mig så upprörd så att jag nästan spricker. Världen idag och dess läsare läser valresultat som Fan läser Bibeln. Jag ska ta några djupa andetag och jobba lite men jag lovar att återkomma med ett mer utförligt blogginlägg senare.

1 kommentar

  1. Fredrik Segerfeldt

    Ja, fy bövelen.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Som Fan läser Bibeln | Magnus Kolsjö -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Magnus Kolsjö and Verklighetens folk!, AlliansensGräsrötter. AlliansensGräsrötter said: #allinsane Magnus Kolsjö: Som…
  2. Som Fan läser Bibeln del 2 | Magnus Kolsjö - […] lovade igår att jag skulle skriva en lite mer fördjupande kommentar angående Världen idags ledare där de […]