Nu drar Kristdemokraternas prideblogg igång

av | jul 25, 2011 | HBTQ

Idag är det en vecka kvar till Stockholm Pride öppnar. Kristdemokraterna i Stockholms stad och län kommer medverka med dels ett eget seminarium dels med ett eget tält i Pride Kungsan.

För att komplementera den fysiska närvaro drar stockholmsområdets kristdemokrater idag igång sin egen prideblogg på allvar. Jag är själv en av flera bloggare som kommer skriva under veckan fram till Pride och under själva prideveckan.

På bloggen kommer vi att få möjlighet att berätta om Kristdemokraternas politik och om våra egna tankar. Vi kommer kunna berätta om vad som händer under prideveckan. Och vi kommer genom bloggens kommentarsfunktion kunna diskutera med våra läsare och svara på frågor.

De andra bloggarna är Carline Szyber, riksdagsledamot och distriktsordförande för Kristdemokraterna i Stockholms stad, Erik Slottner, vice gruppledare för Kristdemokraterna i Stockholms stadshus och vice distriktsordförande för Kristdemokraterna i Stockholms stad, Maria Hansson Nielsen, kristdemokratisk ledamot i omsorgsnämnden i Skara, Sofia Modigh, ledmot i Kristdemokraternas partistyrelse och Stefan Svanström, ledamot i Kristdemokraternas distriktsstyrelse i Stockholms stad.

Vi kommer som bloggare att själva ansvara för våra blogginlägg. Det vi skriver utgår ifrån vår egen förståelse av partiets politik samt våra egna åsikter.

Bloggen går även att följa via Facebook och Twitter.

0 kommentarer